מרכז פיתוח מוצרים וטכנולוגיות מזון
חברת פודלאב נוסדה בשנת 2009, מאז ועד היום מובילה החברה את שדה פיתוח מוצרי המזון החדשים בישראל ומסייעת לחברות בארץ ובחו”ל בפיתוח של טכנולוגיות מזון מתקדמות.
עם עשרות מוצרי מדף ברחבי העולם מצאנו שחשיבה שונה, מחוץ לקופסה היא הדרך להצלחה ביצירת מוצרים טעימים ומזינים יותר, המתאימים לעולם דינאמי המשתנה במהירות. הקריאיטיביות שלנו מאפשרת לחלום גבוה, להגיע לרעיונות ייחודיים וליישם אותם בהצלחה יתרה במציאות.
ניסיוננו רב השנים במגוון תעשיות וטכנולוגיות מאפשר לנו לייצר פתרונות ורסטיליים, המעניקים ללקוחותינו כניסה מהירה לשוק, עם מוצר מדויק ומבודל.
הצוות שלנו
גיל דה פיצוטו
בחיפוש מתמיד אחרי מוצרים ורעיונות, מחבר קולינאריה וטכנולוגיות מזון למוצרי מדף. עם ניסיון רב שנים וליוויי לקוחות בארץ ובעולם, גיל שם דגש על ניהול תהליך הפיתוח והחדשנות כמפתח להצלחה.
יואל בנאש
שם דבר בתעשיית המזון המקומית והבינלאומית, הקים את חברת אוליביה ושימש כטכנולוג ראשי בחטיבת המזון של תנובה. ניסיונו הרב בתחום הפך אותו למאסטר בפיתוח קונספטים ומוצרים חדשניים, הנדסה וטכנולוגיה.
אביב רוזנברג
עם חיוך וסבלנות אינסופיים, מנהלת אביב את המעבדה, על כלל מכשיריה,פיתוחיה ומוצריה. בוגרת תל-חי עם חיבור מהבית לקולינריה ואוכל טוב, ועדיין חולמת להקים מבשלת בירה…
פיתוח מוצרי מזון
לעיתים נדמה כי פיתוח מוצר מזון חדש הוא קסם. לתוך כובע הקוסם נזרקים חלומות היזם ומנהל השיווק, חומרי הגלם וטכנולוגיות זמינות, ערכים תזונתיים, רגולצייה, חיי מדף, אריזה, מחיר השוק, מגבלות ההפצה ועוד… מכל אלו מזדקק מוצר מזון חדש, ייחודי המביא ערך גבוה לצרכן וליצרן.
בעוד שמקצוענות ללא פשרות, חשיבה מחוץ לקופסה ויצירתיות הינם חובה בימינו, לא פחות חשוב הוא תהליך הפיתוח וניהולו. למעשה, אם היינו נדרשים להצביע על גורם אחד שיכול להטות את הכף בין הצלחה לכישלון יהיה זה ניהול תהליך הפיתוח.
מעבדה וטכנולוגיות
מעבדת פודלאב הוקמה לפיתוח מוצרי מזון. אנו מיישמים גישה מקצועית ומקיפה לטכנולוגיות מגוונות. הגישה שלנו לפיתוח מוצרים וטכנולוגיות נשענת על עבודה מדויקת בקנה מידה קטן לפני מעבר לקנה מידה תעשייתי. שיטה זו מאפשרת לימוד יסודי של התהליכים, מדידת פרמטרים קריטיים להצלחה ואימון הצוות בייצור. כאשר תהליך זה מבוצע היטב, הוא חוסך משאבים רבים ומדייק את המוצר הסופי.
לעבוד אצלנו ואיתנו – חברות רבות, גדולות ומובילות ויזמים וסטארטאפים בתחילת דרכם, נדרשים לעיתים רבות לבחון שימוש בטכנולוגיות ובמכשירים שאינם זמינים להם. אנו מארחים לקוחות המעוניינים לעבוד במעבדה ולהשתמש בציוד ובמכשור המתקדם והמגוון שלנו. העבודה נעשית באופן סימביוטי, בהדרכתנו ובהשגחתנו וניתן כמובן להשתמש גם בציוד האנליטי לבחינת ומדידת התוצאות. אנו מזמינים חברות סטארטאפ בתקופת הפיתוח, להעביר את כלל פעילותן אלינו במתכונת של חלל עבודה משותף, ו/או לקבל עמדת עבודה ושירותי משרד, חדר ישיבות וליהנות מהפרייה הדדית.